Service & Reincarcari

SERVICE

Reparatii profesionale in service-ul propriu.

In momentul constatarii unei defectiuni, clientul este obligat sa anunte compania si sa stabileasca de comun acord termenii de livrare si costurile de transport. Garantia se solutioneaza la sediul SC GEFORS TECHNO COMPUTERS SRL prin repararea sau inlocuirea produsului defect. Garantia este solutionata in maxim 15 zile de la receptionarea produsului in service.

Service-ul se acorda, in conformitate cu prevederile legale in vigoare, orcarui produs cu defectiuni neprovocate in mod intentionat de catre posesor sau avarii in urma unor calamitati naturale sau accidente, numai in baza unui certificat de garantie sau a unei facturi.

SC GEFORS TECHNO COMPUTERS SRL isi rezerva dreptul de a nu raspunde pentru :
• durata si starea produselor livrate prin companii de curierat;
• produse deteriorate in timpul transportului ca urmare a ambalarii necorespunzatoare.

Diagnosticarea produsului se face in cel mult 48 ore de la receptia produsului defect in atelierul de service propriu. In cel mai scurt timp, dar nu mai mult de 10 zile lucratoare de la receptie, centrul de service SC GEFORS TECHNO COMPUTERS SRL se obliga sa comunice beneficiarului diagnosticul, masura reparatorie care va fi aplicata si estimarea termenului la care produsul va fi readus in stare de functionare.
Masurile reparatorii pot fi: depanarea produsului, inlocuirea partiala sau integrala mergand pana la returnarea contravalorii produsului in lipsa altei solutii.
Dupa readucerea produsului in stare de functionare, ai posibilitatea de a ridica produsul direct din atelierul nostru de service sau sa soliciti expedierea sa prin curier.
Termenele de expediere sunt max. 48 ore.

Timpul in care produsul se afla in service prelungeste in mod corespunzator termenul de garantie. Acest interval se considera din momentul inregistrarii in unitatea de service, pana la aducerea produsului in stare de utilizare normala si notificarea in scris/telefonica.

Costul transportului in cazul aparitiei unei garantii este suportat pe din doua: jumatate de catre firma noastra, jumatate de catre beneficiar.
Beneficiarul va trimite produsul catre garantie pe cheltuielile proprii. In urma rezolvarii defectului reclamat firma noastra va trimite produsul inapoi pe cheltuiala firmei.

O parte din numeroasele servicii pe care le punem la dispoziție:

Taxa service unitate centrala30 lei
Taxa service monitor TFT30 lei
Taxa service laptop50 lei
Remediere defectiune sursa de alimentare monitor LCD sau televizor LCDde la 80 lei
Remediere defectiune sursa laptopde la 80 lei
Reparatie placa de baza laptop sau PCde la 100 lei
Schimbare conectori (mufa display, mufa audio, retea)de la 80 lei
Instalare sistem de operare (numai cu dovada clientului in detinerea de licenta), instalare antivirus etc.50 lei
Schimbare display laptopinclus in pretul display-ului
Depanare HDDde la 50 lei
Reballing GPU laptop220 lei

Garantia aferenta reparatiei efectuate este de 3 luni la manopera.

Firma nu isi asuma nicio responsabilitate pentru eventualele defecte ascunse ale aparatului depistate in timpul efectuarii interventiei (urme de lichid in interior, oxizi metalici, rugina, corpuri straine, interventii neautorizate) care nu sunt prezentate in mod intentionat sau neintentionat de catre client.
Nu ne asumam raspunderea asupra securitatii datelor de pe nici un mediu de stocare.

 

REINCARCARI CARTUSE

SC GEFORS TECHNO COMPUTERS SRL va ofera posibilitatea de a va reumple sau cumpara cartuse noi compatibile sau originale, la cele mai bune preturi si de a va scadea costurile de tiparire.

Reincarcarea cartuselor se executa cu toner caracteristic fiecarui tip de imprimanta sau copiator. Cartusele compatibile selectate de noi si oferite clientilor sunt similare calitativ celor originale oferind acelasi randament la un pret mult mai mic. Asadar, va oferim posibilitatea de a reduce costul utilizarii acestora cu pana la 80% fata de situatia utilizarii cartuselor originale, fara nici un fel de compromis al calitatii de imprimare.

 

Taxa service imprimanta20 lei
Reincarcare cartus toner (in functie de capacitate)de la 40 lei + cip
Curatare echipamentde la 40 lei/ora
Reparatie echipamentde la 40 lei/ora
Reparatie cartusde la 20 lei + pretul piesei inlocuite
Curatare si inlocuire role system feederde la 20 lei
Verificare si curatare main drivede la 20 lei
Curatare contactede la 20 lei
Curatare, gresare si inlocuire piese system fuserde la 20 lei
Curatare system duplexde la 20 lei
Curatare system scannerde la 20 lei
Instalare drivere50 lei