0724 153 241
Luni-Vineri: 09:00 - 18:00

Prelucrarea datelor

Prelucrarea datelor cu caracter personal

GeFors Techno Computers SRL este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub numarul 26746.

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor personale, GeFors Techno Computers SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta datele personale furnizate de utilizatori.

Scopul colectarii datelor este:
-informarea clientilor privind situatia contului lor, expedierea si facturarea comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor legate de comanda plasata.
-trimiterea de Newslettere, prin email sau mesaje text pe telefon (SMS).
-de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul clientului / cumparatorului pentru a oferi o experienta de navigare mai buna.

Prin completarea formularului de creare de cont cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date atent monitorizata de GeFors Techno Computers SRL, inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub numarul 26746, si isi da acordul ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus.

Prin citirea Documentului utilizatorul ia la cunostinta faptul ca ii sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora.

Utilizatorul poate expedia o cerere scrisa, datata, semnata la adresa: Ploiesti, Str. Gheorghe Doja, Nr. 23, Bl, 34F, Spatiu comercial B ,in care poate exercita, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, sa ii se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu procesate. In cadrul aceleasi cereri se poate solicita si interventia asupra datelor cupa caz:

1.Remedierea, corectare, blocarea, stergerea sau reactualizarea datelor personale care nu este in conformitate cu Legea 677/2001, cu referire la protectia persoanelor raportat la prelucrarea datelor cu caracter personal cat si circulatia libera a acestor date, mai ales in cazul in care datele sunt eronate sau incomplete.
2.Transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
3.Notificarea tertilor a caror date au fost dezvaluite , daca acest proces nu este dificil sau impropriu sau ar provoca lezarea acestora.

GeFors Techno Computers SRL poate sa furnizeze datele personale ale utilizatorului, altor entitati, care sunt in relatie de parteneriat dar cu conditia pastrarii confidentialitatii, care ofera garantia ca datele personale sunt pastrate in siguranta conform legislatiei in vigoare. Acesti parteneri pot fi: furnizori de servicii de curierat, firme de servicii marketing, firme de servicii bancare sau de plata, asiguratori.

Informatiile utilizatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Politie, Parchetul General, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in urma unei cereri depuse de acestea.